Ny indkørsel

Ny indkørsel tilpasset dine behov

Vi hjælper dig med en flot flisebelagt indkørsel

Kunne du tænke dig at få lavet flot og langtidsholdbar indkørsel derhjemme? Med vores hjælp til at lægge en ny indkørsel kan du forvente en smuk flisebelægning, du kan nyde godt af de næste mange år. Ved at sætte os grundigt ind i dine behov, lægger vi en indkørsel med stor præcision, som passer til resten af din bolig. Med håndværk af højeste kvalitet og materialer udvalgt med omhu sikrer vi, at dit hjems førstehåndsindtryk bliver lige, som du vil have det.

MV Service & Kloak ApS kører rundt overalt på Sjælland og tager hånd om belægningsopgaver, men vi hjælper særligt mange kunder i vores lokalområde omkring Bogø, Falster, Lolland og Vordingborg. Vi er derfor også klar til at komme ud og hjælpe dig med en flot, ny indkørsel.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Belægninger af høj kvalitet og grundigt forarbejde

Hvorfor vælge os til at lave din nye indkørsel? I vores anlægsarbejde har vi specialiseret os inden for både grønne og grå opgavetyper. Det betyder, at vi kan sørge for en præcis og flot flisebelægning, og at vi foretager os et grundigt forarbejde, hvor vi sikrer os, at jorden under belægningen udgør et solidt og holdbart fundament for din nye indkørsel.

Dertil har vi også en autoriseret kloakmester, der kan sikre sig, at der er styr på alt i forhold til dræning og vandafledning, så du ikke skal bekymre dig om voldsomt regnvejr og vandskader i indkørslen. Vi tilbyder også vedligeholdelse af grønne arealer. Læs mere her.

Vores kunders bekymringer er altid i centrum af vores arbejde. Vi arbejder derfor tæt sammen med dig hele vejen for at sikre, at dine visioner bliver til virkelighed med minimalt besvær for dig. Vi prioriterer bæredygtighed i vores arbejde, og vi stræber efter at skabe resultater, der lever op til dine forventninger.

Kontakt os og få en pris på en ny indkørsel

Prisen på at få lavet en ny indkørsel afhænger af dine specifikke ønsker. Du er derfor meget velkommen til at ringe eller skrive til os og fortælle os om netop din opgave, og så udformer vi dig gerne et tilbud på vores hjælp.​

Kontakt os​

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vil du have udformet et tilbud på at få repareret din kloak, eller vil du høre mere om en af vores andre ydelser? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager altid gerne en god snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, og vi udformer også gerne en pris på netop din opgave. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål?

MV Service & Kloak ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

MV Service & Kloak ApS – CVR: 43978861